sarilait

Mikä Halla-ahossa kiinnostaa?

Tulipas se paljastus sieltä. Valtakuntamme keltainen lehdistö teki suuren paljastuksen: Jussi Halla-aholla on lehtolapsi!

Juu, Halla-aho onkin ainoa mies maassamme, joka on hypännyt aidan ylitse ja tullut peppu käsivarrella takaisin.

Ihanko oikeasti meitä kiinnostaa tämän poliitikon kohdalla syrjähyppy ja avioton lapsi? Mitään muutako meidän ei tulisi Halla-ahon kohdalla miettiä?

Olemmeko me suomalaiset kenties muuttuneet amerikkalaisiksi tai briteiksi?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (77 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ei kiinnosta, mutta blogisti on oivaltanut jujun.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Hän muistuttaa paljon riidankylväjää sarjakuvassa Asterix ja riidankylväjä

"Asterix ja riidankylväjä (ransk. La Zizanie) (eng. Asterix and the Roman Agent) on 15. Ranskassa, ja 11. Suomessa julkaistu Asterix seikkailee -albumi. Se julkaistiin vuonna 1970 Ranskassa, ja vuonna 1971 Suomessa. Albumissa Julius Caesar lähettää riidankylväjänä tunnetun henkilön Tullius Intrigiuksen (ransk. Tullius Détritus, eng. Dedritus) gallialaisten kylään aikeenaan saada heidät murtumaan jatkuvien riitojen seurauksena. Aluksi suunnitelma onnistuu kunnes gallialaiset tajuavat virheensä ja sopivat riitansa."

Onko Asterix petturi?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olen lukenut kyseisen sarjakuvan, mutta siitä on niin paljon aikaa, että suurin osa on unohtunut.

Halla-aho sinänsä on melkoisen sarjakuvamainen hahmo:o/

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #4

Täytyy myöntää yhdennäköisyys, kyllä.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Enpä minä Suomen Kuvalehteä keltaiseksi lehdistöksi luonnehtisi, mutta onhan tiedon julkaisemisessa pointtinsa.
https://seura.fi/isanpikajuna/2017/05/25/halla-aho...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

No juu. Pakkohan se on ajatella muutakin maailmaa. Mutta onko tuon tyypin epärehellisyys ja epäluotettavuus uusi asia jollekin?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Isän pikajunan" juttu on vastenmielinen. Näköjään "isällä" ei ole mitään pidikkeitä sotkea jonkun lasta mukaan kampanjointiin. Niin vähän kuin Halla-ahoa komppaankin, kukaan meistä ei tiedä eikä kuulukaan tietää mitä tuossa on takana.

Jätettäis toisten lapset rauhaan.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Aivan, lisäksi ulkonäön vertaaminen riidankylväjään (Pohjois-Korea-asiantuntija Kejo) osaltaan todistaa sisällön puutteen arvioitaqessa Halla-Ahoa. Argumentit puuttuvat, mitä jos kyseessä olisi naiskansanedustaja, älämölö saisi välittömän itseloukkaatusmisvyöryn somessa. Arvotonta sontaa lahjattomilta kuplissaeläjiltä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Seuraavaksi kiinnostaa lapsen ihonväri ja uskonto vai mitä ?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Niin, ja mistä suunnasta ja missä asennossa lapsi siitettiin.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Veikkaan että sylttytehdas löytyy persujen establishmentista, Soini/Terho -akselilta. Mauton juttu kaiken kaikkiaan, eikä sen ketään pitäisikään kiinnostaa mutta näköjään persujen ministereillä on hätä kädessä. Toinen vaihtoehto on tietenkin kostonhimoinen nainen joka käyttää lasta hyväkseen kostonsa välikappaleena, kohtalo jota en toivoisi edes Halla-aholle.

Itse toivon Halla-aholle menestystä pj-vaaleissa samasta syystä kuin toivon Emma Karille menestystä vihreiden pj-vaaleissa. Hyvää alamäkeä marginaaliin toivotellen.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Veikkaan että sylttytehdas löytyy persujen establishmentista, Soini/Terho -akselilta."

- Keskiviikkoisessa tv-keskustelussa Halla-aho vahvisti, että paljastukseen hänen vastaehdokkaallaan ei ole osaa eikä arpaa. Lapsen äitiä oli käsittääkseni alkanut sapettaa, että Jussi jatkuvasti esitteli itsensä neljän lapsen isänä, vaikka viideskin on olemassa.

"Joka kerran keksitään, sitä aina epäillään", joten tästä lähtien kysellääkin, mitä muuta epärehellistä Halla-ahossa on.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Mielenkiintoinen tieto. Kuvittelin vähän toisin.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #26

Marja Sannikan juontama keskustelu oli kuin Ylen kädenojennus perussuomalaisuudelle, niin ison annoksen poliittista sanomaansa saivat julistaa sekä Terho että Halla-aho. Tuskin edes Reijo Tossavainen tuon tv-illan jälkeen väittää valtamedian vain lyttäävän persujen ajatuksia ja vääristelevän näiden viestiä.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Veikkaan sylttytehtaan yhdeksi materiaalin tuottjaksi työmien Putkosta. Hänellähän on aiheesta tuomioistuimen vahvistamaakokemusta.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Erityisesti arvokonservatiivisen puolueen johtajaehdokkaan kohdalla nämä asiat taitavat kiinnostaa. Jos lasten lukumäärästä ei olisi ollut epäselvyyttä, uutiskynnys olisi tuskin ylittynyt. Mikä on tärkeämpää - rehellisyys vai maine? Ikävää varttuvalle lapselle ehkä kuulla aikanaan olevansa henkilökohtaisen virheen tulos, isänsä lausuntoon tukeutuen. Siinä taas yksi henkilökohtainen virhe, jonka voisi vielä korjata.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ehkä nämä asiat pitäisi kuitenkin hoitaa perheen piirissä.

Minä en ainakaan kaipaa Suomeen amerikkalaista tai brittiläistä asenneilmapiiriä, jossa pienikin syrjähyppy voi aiheuttaa uran katkeamisen.

Työn ja politiikan tulee ratkaista tulevaisuus.

Kaikki poliitikot tekevät virheitä. Liberaalissa maassa elämä ei lehtolapseen kaadu, mutta konservatiivisessa maassa poliitikot ovat aina alttiita kiristämiselle.

Minä keskityn mieluummin niihin poliittisiin saavutuksiin kuin syrjähyppyihin.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Konservatiivisessa maassa ei sentään kaikilla lapsilla ole oikeutta isään.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #19

Niinpä. Eipä sitä ole liberaalissakaan maassa.

Ja joskus käy niin onnettomasti, että lapsi joudutaan ottamaan huostaan. Tässä vaiheessa lapsesta tulee Aito Avioliittomainen geneettinen orpo.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minusta kyse ei ole aviottoman lapsen olemassa olemisesta, vaan valehtelemisesta. Lapsen äitiä Halla-ahon valehteleminen harmitti niin paljon, että halusi julkistaa lapsensa isän.

Minä toivoisin, että kaikki halla-ahot ja muut voisivat olla rehellisiä eikä lasten - lehtolastenkaan - peittelemiselle olisi tarvetta. Varsinaisesti syrjähypyllä ei saa olla merkitystä poliittisen uran kannalta. Tässä olen Sarin kanssa samaa mieltä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Ikävää varttuvalle lapselle ehkä kuulla aikanaan olevansa henkilökohtaisen virheen tulos..."

- Sinäpä sen sanoit. Poliittinen pyrky saa ihmisen puhumaan ajattelemattomasti kysymyksissä, jotka hän henkilökohtaisessa elämässään tulee löytämään edestään.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuo henkilökohtainen virhe voi todellakin tulla katkerana eteen, enkä tarkoita nyt lasta. Jokainen lapsensa hylännyt mies tulee ennemmin tai myöhemmin pohtimaan syntejä syviä.

Valtakunnanpolitiikkaan näitä "henkilökohtaisia virheitä" ei tulisi sotkea.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

No, Jussi elää kuin olisi kunnon muslimi, kaksi vaimoa, kaksi perhettä. Hyväpalkkainen luottamustehtävä EU-parlamentissa mahdollistaa tämän tavan elää, josta kantasuomalainen "perusduunari" voi katellisena vain uneksia.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen

Ei käy kateeksi arvokonservatiivit.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Sas muuta. Eikös siinä isossa kirjassakin sanottu, että älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi...

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Halveksuin 90-luvulla amerikkalaista konservatiivimediaa, kun sitä kiinnosti vain Clintonin sänkykamaripuuhat. Muistelisin suomalaisen valtamedian olleen yhtä ärsyyntynyt. Suomessa on osattu erottaa poliitikon ura ja yksityiselämä toisistaan. Minä en pitänyt Clintonia huonona poliitikkona seksiseikkailujen takia. En välittänyt niistä pätkääkään.

Olen ollut Suomen Kuvalehden kestotilaaja jo toistakymmentä vuotta. Vähän hirvittää millaista kohuklikkauslinjaa Salla Vuorikosken tulo lehteen on tuonut.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Jos on kahdeksan vuotta ollut avioliiton ulkoisessa suhteessa, en sanoisi sitä enää syrjähypyksi. Se on jo kaksoiselämää.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Varmaan Halla-ahon vähiten haitallisten aikaansaannosten joukossa heti hänen tieteellisten tutkimustensa jälkeen. Olisi vaan keskittynyt noihin. Mutta rasismi vei koko miehen.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Lasten ja yleensäkin yksityisasioiden repimisen julkisuuteen ei pitäisi kiinnostaa; ikävä kyllä se kertoo myös kiinnostuneesta lukijakunnastaan jotain.
Salavuoteilu ei liene suomalaisillekaan ihan vierasta; se on jokaisen oma asia.

Miehen pitäisi kuitenkin elää niinkuin opettaa; muussa tapauksessa ei ole mies vaan jotain ihan muuta.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Käsittääkseni Halla-aho on keskittynyt lähinnä EU-asioihin ja maahanmuuttoon.

Miten salavuoteilu siis tekisi Halla-ahosta tekopyhän?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

En oikein ymmärrä otsikon kysymystä, sillä eiköhän oltaisi uutisoitu samalla tavalla vaikka kysymyksessä olisi ollut kuka tahansa muu tunnettu poliitikko. Ja keskusteltu tyyliin että pyrkii puolueen puheenjohtajaksi vaikka ei osaa laskea viiteen.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"... pyrkii puolueen puheenjohtajaksi vaikka ei osaa laskea viiteen."

- Tuo oli hyvä! Saatanpa käyttää sitä lähiviikkoina... haluatko että mainitsen sinut lähteenä?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Onko se mielestäsi uutinen, jphon pitää mainita lähde:)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #32

Vastakysymyksesi perusteella et katso pitäväsi hallussa tuon nokkeluuden tekijänoikeutta. Siinä tapauksessa (v)ihastutan kuulijoitani omaan piikkiini!

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Meidän tulisi keskittyä politiikkaan ja saavutuksiin kaikkien poliitikkojen kohdalla. Aviottomat lapset kuuluvat yksityiselämän puolelle.

Ihan sama, kestä poliitikosta puhutaan. Lehtolapset eivät ole ulkopuolisten asia.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Sari, toimittajat tekevät työtään ja Halla-aho on kieltäytynyt haastatteluista. Laittoi Aamulehdenkin boikottiin kun lehden valitsema kuvansa ei miellyttänyt.

Halla-aho närkästyi Aamulehdelle valokuvastaan

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/220122/Hallaaho+n...

"Meidän tulisi keskittyä politiikkaan ja saavutuksiin kaikkien poliitikkojen kohdalla. "

Kukas kirjoitti tämän blogin;)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #33

Juu,tunnustan. Kyllähän minäkin aina välillä vähän hupsuilen täällä blogistanissa:o/

No mutta ei sentään kyttäillä toistemme masuja, joohan?

Fiksu nainen ei pussaa ja paljasta.

Eli en ole maannut Halla-ahon kanssa. En myöskaan Kimmo Sasin tai Richard Geren saati Johny Deppin kanssa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #37

Niin no, pointti oli se että toimittajat tekevät työtään, ja ilmeisesti ottavat nyt kaiken irti syystä että Halla-aho ei ole aiemmin suostunut pyytämiinsä asiaohjelmiin. Muistelin Aamulehden lisäksi Yleäkin, ja näköjään myös ainakin Ilta-sanomat.

Halla-aho suivaantui lopullisesti Yleen ja Ilta-Sanomiin

http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/halla-a...

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #33

Onhan tuo Aamulehden julkaisema kuva törkeä. Halla-ahon kasvojen väri vaikuttaa kuvassa lähes normaalilta, jopa kalpealta. Halla-aholle ominainen punakkuus on kuvasta täysin poissa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #38

Taisi olla Turun Sanomien vinoilua, Halla-ahon AL:n kuva näet oli se tavanomainen, punaiset läiskät poskilla ja kaulalla. Halla-ahon kuvat pitäisi ilmeisesti retusoida.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo Vastaus kommenttiin #38

Sinäkin Brutus, ulkonäköön viittaaminen asennoi sinut alempaan kategoriaan arvostukseni osalta. Onko sinulla lisää näitä värieroamalyysejä mustista, ruskeista tai keltaisista? Olet aiemmin kyennyt huomattavasti asiallisempaan kommentointiin.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

#31

Valitettavasti Suomessa on suuri lukijakunta joka suorastaan nauttii näistä paljastuksista. Iltapäivälehdet tekevät sitä mistä saa rahaa. Ikävää kaikin tavoin tuon lapsen kannalta mutta todennäköisyys päätyä seiskapäivään ja nälkäisille lukijoille on suuri.

Mestari ei kiinnosta koska en ole ajatellut hyppiä pillinsä tahtiin vaikka nousisi kalifiksi. Saarnaamalla ja syyllistämällä vuosikaudet yhtä ihmisryhmää mm moniavioisuuteen liittyen tuo nyt kuitenkin teki itsestään pellen. Oma oli valintansa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #35

Se lapsi on liian pieni ymmärtääkseen alkuunkaan, Halla-ahon vanhimmat lapset sen sijaan todennäköisesti tajuavat. Liian myöhäistä sanoa että en kommentoi, hyvin monet poliitikot eivät puhu lainkaan perheestään ja elleivät itse ala niin toimittajay eivät kysykään, tai ainakin tyytyvät siihen että ko. poliitikko ei perheestään puhu.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #35

Ihan johdonmukaista toimintaa Halla-aholta. Haukutaan moniavioisuutta ja kun itselle avautuu tilaisuus selvittää miten läntisissä sivistysvaltiossa hoidetaan tilanne jossa avioliitto ei riitä ( tai toimi tai tyydytä tai kelpaa tai huvita tai pysty kilpailemaan muiden vaihtoehtojen kanssa tms )niin Halla-aho ei viitsi käyttää tilaisuutta hyväkseen. Oikeistopopulistin ei kuulu tuoda kannattajille mitään kannattajia nostavaa vaan hänen kuuluu levittää marinaa ja tyytymättömyyttä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Tuli mieleen, että saattaahan olla, että Jussi osaakin laskea ihan hyvin. Mistäs me tiedämme, kuinka monta Halla-ahon jälkeläistä siellä Eiran kodissa tepsuttelee.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Netti on keksitty:

Halla-aho on naimisissa filosofian tohtori Hilla Halla-ahon (s. 1975, o.s. Salovaara) kanssa.[107] Heillä on neljä lasta, vuosina 2003 ja 2004 syntyneet tytöt sekä vuosina 2008 ja 2013 syntyneet pojat

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #43

Mutta onko nuo kaikki neljä Jussille?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #65

Niin, Halla-aho oli tunnustanut neljä, nyt että on viideskin.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #67

Kun henkilö on naimisissa, lapsia ei tunnusteta. Avioliitossa syntyneiden lasten vanhemmiksi merkitään äiti ja tämän aviopuoliso. Biologisella vanhemmalla ei tässä tilanteessa ole oikeuksia.

Halla-aho on siis tunnustanut vain yhden lapsen ja ilmoittanut lastensa lukumääräksi neljä. Sinä mietit laskuvirhettä...

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tässä välissä muistuttaisin, että Halla-aho itse ei välttämättä ole se henkilö, joka asian on tahtonut salata. Ymmärtääkseni Halla-aho on naimisissa, ja ehkäpä vaimo ei ole tahtonut saattaa tätä lehtolasta julkisuuteen. Halla-ahon pitää kuitenkin muistaa myös virallinen perheensä.

Halla-aho ei ole kuten Toimi Kankaanniemi, joka hakkasi ihmisiä raamatulla päähän ja julisti perinteisten perhearvojen puolesta samaan aikaan kun lähetteli seksiviestejä ja -ehdotuksia vieraille naisille.

Poliittisesti olen täysin eri linjoilla kuin Halla-aho, mutta Halla-ahon lisääntymispolitiikka ei minulle kuulu!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Tässä välissä haluaisin muistuttaa, että valtaosa kansanedustajista pitää yksityiselämänsä omana asianaan eikä ketään kiinnostakaan, mutta kun kieltäytyy päivälehtien ja/tai TV:n haastatteluista ja valitsee niiden sijaan naistenlehden niin on sen jälkeen toimittajien vapaata riistaa. On ja off nappia ei sen jälkeen ole.

Jussi ja Hilla Halla-aho: "Äly on seksikästä"

http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihm...

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Muuten samaa mieltä mutta lakatkaa nyt jumalauta kutsumasta toista "lehtolapseksi". Missä 40-luvun Suomifilmissä täällä oikein eletään?

Käsittääkseni noin puolet lapsista syntyy avioliiton ulkopuolella. Toivottavasti kenenkään heistä ei tarvitse myöhemmin googlailla ja katsoa mitä tirkistelijät ovat hänestä puhuneet.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Juuh, oikeassa olet. Tämä nyt oli olevinaan jonkinlainen tyylikeino, mutta kieltämättä huono sellainen.

Ehkäpä avioliiton ulkopuolella syntynyt on parempi, mutta kieltämättä pitkä ja hankala kirjoittaa.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #48

"Lapsi" on sanana lyhyt ja helppo kirjoittaa.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #49

Kiitos Janne. Pysähdyin miettimään asiaa tarkemmin ja huomasin, että minulla on melkoisen paljon varaa kasvaa ihmisenä.

Ehkä en olekaan ihan niin liberaali kuin tahtoisin olevani.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #50

Pysähtyminen ja asioiden tarkemmin miettiminen kertoo että olet jossain vaiheessa aika lailla jo kasvanut ihmisenä, Sari.

Edelleen diggaamatta Halla-ahoa ja tietämättä juuri tämän tapauksen taustoista, voin vaan kuvitella että jos itsellä olisi mukula jonka isyyttä ei syystä tai toisesta voisi tuoda julki, ja jota toiset sitten käyttävät ihan härskisti hyväkseen kun se paljastuu niin pitäisin juttua aika halpamaisena. Viittaan nyt lähinnä edellä linkattuun Seuran kolumnistiin, joka alleviivaa omaa isänä olemistaan sekä nimimerkissä että omassa esittelyssään.

Ihmisenä ja isänä voisi kuvitella, että asian julkitulo on helpotus kaikille osapuolille. Toivottavasti jopa Halla-aho saa solmia siteitä lapseensa ilman että siellä on paparazzit kuvaamassa seuraavaa juttua tyyliin "Halla-ahon avioton lapsi - katso kuvat!".

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #51

Samaa toivon. Halla-ahon lapsi ei todellakaan liity Suomen politiikkaan.

Toivottavasti Halla-aho on parempi isänä kuin poliitikkona.

Ja onnea koko perheelle!

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso Vastaus kommenttiin #52

On kyllä nyt netin keskustelumaailmaan poikkeuksellisen hieno keskustelu. Ei lähdetä lyttäämään poliittisesti eri mieltä olevia, kuten yleisesti tehdään pienemmästäkin aiheesta. Eikä lähdetä väkisin vänkäämään vastaan kun joku kommentoi, vaan pysähdytään miettimään, mitä toinen on tarkoittanut ja vielä kiitetään. Näin kun ihmiset suhtautuisivat asioihin niin täällä kuin muuallakin niin maailma olisi huomattavasti parempi paikka.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #51

Ei varmaan ole helpotus Halla-ahon vanhimmille lapsille, syntymävuodet näkyvät olevan 2003, 2004 ja 2008. Toivottavasti eivät joudu kuulemaan huomautteluja.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #51

Seuran kolumnistilla on ollut tuo nimi koko ajan ja esittelyteksti. Sain oikeasti kommentistasi sen kuvan että hän jotenkin toisi omaa isyyttään esiin tässä tapauksessa. Nyt vasta luin kolumnin.
Et kai ole sitä mieltä että kolumnistin olisi esittelytekstinsä ja nimimerkkinsä takia pitänyt jättää teksti julkaisematta.
Isän Pikajuna ei muuten moralisoinut muusta kuin väärien tietojen antamisesta julkisuuteen.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #51

Janne; Lehtolapsi ei kelpaa, mutta mukula on ok?

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #66

Janne on ihan oikeassa. Mukula on hellittelevä ja vähän halventava nimitys lapsista yleensä, joka on jätetty myös pois mutta vähän eri syistä kuin lehtolapsi. Lehtolapsi asettaa yhden lapsiryhmän sivuun (maatalousyhteiskunnan) järjestäytyneestä pihapiiristä myyttiseen lehtoon.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #68

Meilppäi mukula on synonyymi lapselle, en ajatellut että siinä olisi mitään arvolatausta.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #68

En yleistäisi, mukula riippuu paikkakunnasta, eri puolilla Suomea on vaihtelua vivahteissa.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #71

Niin. Jossain päin kuulostaa vähän negatiiviselta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #72

"Meijä mukula ja toiste kakara."

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #48

Nykyisen vaimoni kanssa syntyneet lapset ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jos miettii politiikkaan ryhtymistä, niin kannattaa lukea tämäkin ketju ja harkita asiaa uudestaan.

Mikään ei ole niin hauskaa kuin toisen ihmisen arvosteleminen, sehän on se politiikan tarkoitus.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Ensin ajattelemalla ei juurikaan mikään,mutta tarkemmin ajatellen..

Kiinnostaa se minkä hän mainitsee,mutta niin moni jättää huomioimatta ja keskittyy vain osaan hänen sanomisistaan eli on onnistunut sinänsä tuomaan itsestään yhden asian edustajan ja saa siinä samalla vietyä montaa muuta asiaa "piilossa" eteenpäin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Sari, asiayhteyden huomioon ottaen otsikkosi on hieman kaksimielinen...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Aikamoinen yllätys oli nähdä Halla-aho ja Terho eilen Enbuske Veitola & Salmisen viihdeohjelmassa. Mihinköhän tässä vielä päästään.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen

Kuninkaallisiin häihin kai. Glamouria ja vipkortteja ja Taabe Slioorin ajan "journalistiikkaa".
Onhan sekin yksi tapa tehdä taantumuksellista politiikkaa että palauttaa menneen ajan meiningin. Kekkonen edestä Kekkonen takaa Kekkonen istuu Kekkonen makaa.
Kuten Seija huomauuti on linja Halla-aholla ollut sama jo pitkään. Ei anna asiakysymyksissä haastatteluja mutta käyttää julkkisjournalistiikkaa hyväkseen.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Tämä asia kannattaisi vaieta kuoliaaksi. Ihmisten henkilökohtaiset asiat eivät meille kuulu. Siitä on haittaa perheille ja lapsille, joille tämän asian esille tuominen voi olla todella elämää haittaava kokemus. -Politiikalla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, se on aivan eri asia. Juoruilu on todella halpa keino yrittää vaikuttaa politiikkaan, ja tässähän uhreina on lapsia.

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen

Itsehän pidensit tätä ketjua joten tarjoan sinulle linkkiä vastaukseksi. https://suomenkuvalehti.fi/vuorikoski/milloin-poli...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mutta minkä sille voi jos ja kun Halla-ahon toinen nainen on päättänyt tulla julkisuuteen:

Nyt puhuu Jussi Halla-ahon salarakas: näin 8 vuotta kestänyt suhde sai alkunsa

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705262200163416...

Käyttäjän SiniLappalainen kuva
Sini Lappalainen

Toimituksen poiminnat